A part – a vágy

„A vágy ellen nem lehet küzdeni, akárhol is vagy, nem homályosíthatja el a nap, nem moshatja el a hullám.”

A part

Született feleségek 4/4 – Kártevők

„Kártevők. Előfordulnak mindenféle alakban és méretben és a legkülönbözőbb módokon keserítik meg az életünket. Kezdetben pusztán bosszantóak. És mi minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy tudomást se vegyünk róluk. Ám ha nem vesszük őket komolyan igen veszélyessé válhatnak. Egyesek számára a halál tűnik a legkönnyebb megoldásnak. De a kártevőkkel az a gond, hogy amit maguk mögött hagynak éppolyan veszedelmes.”

Született feleségek

Született feleségek 8/15 – Segítség

„Ami a gyereknevelést illeti Lynette Scavo hozzá volt szokva ahhoz, hogy a problémákat segítség nélkül oldja meg. A férje gyakran járt el üzleti utakra, vagy rohant el fontos megbeszélésekre, vagy surrant ki 1-1 golf partira. De attól, hogy hozzá volt szokva, hogy mindent egyedül csinál. Ez nem feltétlenül volt ínyére.

Igen, vannak amikor mindannyiunknak jól jönne egy kis segítség. Amikor nagylelkűségünkért kegyetlenség a fizetség. Amikor a viselkedésünk megbánással tölt el. És amikor a jövőnk rémisztően bizonytalanná válik. Ugyanakkor vannak olyanok is, akiken már nem lehet segíteni. És akik nem hagynak maguk után mást, csak pusztulást.”