Született feleségek 3/8 – Veszély

„Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek. Szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjenek fel olyan hamar. De nem hallgatnak ránk.  El akarjuk mondani nekik, hogy a szépség mulandó. De ők nem hajlandók elhinni. Figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek. És mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapizsgálják, hogy veszélyes hely ez a világ. Így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket. Mindent, az égvilágon!”

Született feleségek

Született feleségek 4/7 – Megtévesztés

„Megtévesztés. A legjobb családokban is előfordul. Szülők fordulnak hozzá, ha túl sokat kíváncsiskodik a gyerek. Asszonyok vetik be, ha kisebb-nagyobb titkokat kell megőrizni. Szeretők használják, ha kínos baleseteket kell elleplezni. Mért nyúlnak emberek a megtévesztéshez? Mert kezes szerszám az, amivel könnyen megszerezhetjük pontosan azt, amit keresünk.”

Született feleségek

Grace klinika 9/11 – Az eredmény

„Eljött a nagy nap. Mikor meg tudod a hírt. Az eredményt. Hogy rossz indulatú vagy jó indulatú. Hogy élni fogsz vagy sem. És Te tudni akarod. Még ha félsz is választól. Mert akkor továbbléphetsz, bármit jelentsen ez.

Azt mondják a tudatlanság boldogság. Mert ha már tudod a diagnózist és nem kedvező, nincs visszaút. Erős leszel vagy összeomlassz. Nehéz előre látni. Úgyhogy ne aggódj emiatt. Használd ki az időt mielőtt beüt a krach. Hát igen. Boldogok a tudatlanok.”

Grace klinika