Gyilkos elmék 7/8 – Aaminah Akram – életút

„Mindannyian a saját életutunkat járjuk. Mindegyikönk egy saját kaland főszereplője, amely során rengeteg kihívással nézünk szembe és meghozott döntések formálnak minket az utunk során. Ezek a döntések gyakran próbára tesznek és néha a végsőkig elgyötörnek minket, de végül erősebbek leszünk, mint azt valaha gondoltuk volna.”

Aaminah Akram

Osho az önismeretről

„Ne hallgass arra, hogy mások szerint milyennek kéne lenned. Mindig a belső hangra figyelj, arra, hogy te milyen szeretnél lenni.”

Osho

Grace klinika 9/3 – Alku

„Egy sebész nem köt kompromisszumot. Dacolunk a halállal. Felülmúljuk a tökéletest. Akár 17 órán keresztül is operálunk, ha kell. Nem alkuszunk meg. De ez nem azt jelenti, hogy nem is fogunk.

Ha a szívünket követjük. Ha nem alkuszunk meg. Furcsa, nem igaz? Megkönnyebbülünk. A nap fényesebben süt. És legalább egy rövid pillanatra békére lelünk.”

Grace klinika 6/20 – Veszély

„Orvosok vagyunk. Megtanulunk törödni az emberekkel. És azt is tudjuk, mit keresünk. Vágás. Fertőzés. Genetikai mutáció.

Orvosként fegyverek hada áll rendelkezésünkre. Az antibiotikum jó fertőzésre. A narkotikum fájdalomra. A szike és a retraktor végez a tumorral és a rákkal. Kiirtjuk a veszélyt. De csak a fizikai veszélyt. Minden más esetben magadra maradsz.”

Grace klinika