Bosszú 2/10 – Hatalom

„Hatalom.  A természetből születik és minden ember vágyik rá. Tombolhatnak a háborúk. Megkoronázhatják a győzteseket. Ám a valódi hatalmat sosem lehet elveszteni vagy megnyerni, az belülről jön.

A hatalom a befolyásosoké, mert elveszik azt az ártatlanoktól. A hatalom választási lehetőséget nyújt. De hajlamossá tesz a korrupcióra. A hatalom alkalmazását ne vedd könnyedén. Mert mindig következményekkel jár.”

Bosszú

Grace klinika 11/21 – Memória

„Öt éves koromban Anyám ott hagyott a vidámparkban. Csak arra emlékszem, hogy az egyik percben még a körhintán ültem, a következőben pedig nem volt sehol. Nem emlékszem, hogy találtam meg. Arra sem emlékszem, hogy kerültem haza. De arra emlékszem, mi történt ezután. Azt mondta, ne aggódjak. Azt mondta, minden rendben lesz. Fura nem? Ahogy a memória működik. Egyes dolgokra nem emlékszünk. Míg másokat sosem felejtünk el. A körhinta soha nem áll meg.”

Grace klinika

Bosszú 1/13 – Ekötelezettség

„Egyeseknek az elkötelezettségük a hitük. Feláldozzák magukat egy másik személyért vagy egy elvont eszméért. Számomra az elkötelezettségnek van egy árnyoldala is. Egy sötétebb út, ami folyamatosan felvet egy kérdést. Milyen messzire mehetek el?”

Bosszú

Danielle Marchant az emberről

„Az embert könnyen elsodorják az események, és annyira lefoglal minket, hogy mindenkinek megfeleljünk, hogy elfelejtjük, kik is vagyunk valójában, miért vagyunk itt, és mire vágyik a szívünk.”

Danielle Marchant