Gyilkos elmék 10/23 – Graham Brown a döntésekről

„Az élet a döntésekről szól. Azokról, amiket bánunk és amikre büszkék vagyunk. Mi döntjük el, milyenek leszünk.”

Graham Brown

Grace klinika 11/24 – Idő, tragédia, remény

„A műtőben megáll az idő. Odamegyünk az asztalhoz. Megnézzük a beteget. Fogunk egy szikét. És aztán egy buborékba kerülünk, ahol csak a műtét van és semmi más nem számít. Az idő. A fájdalom. A kimerültség. Semmi. A való életben is megesik. Ha nagy dolog történik. Egy tragédia. Lefagyunk. Visszahúzódunk a buborékunkba. Csak egy másodpercnek tűnik. De aztán felnézünk és hirtelen rájövünk, hogy egy egész év volt.

Hogy léphetünk vissza a világba? Ez ijesztő. Az idő megállt. De most felgyorsul. Keresünk egy mentőcsónakot. Valamit, ami reményt ad. De tényleg készen állunk? Hogy elhagyjuk a kis buborékunkat és kilépjünk a nagy, óriási véres szörnyű világba. Készen állunk, hogy megtegyük a lehetetlent?”

Grace klinika

Grace klinika 6/24 – Döntés

„Az emberi élet döntések sorozata. Igen vagy nem? Bent vagy kint? Fent vagy lent? És ott vannak a lényeges döntések is. Szeretsz vagy gyűlölsz? Hős leszel vagy gyáva? Küzdesz vagy feladod? Élsz vagy meghalsz? … Élsz vagy meghalsz? Ez a legfontosabb döntés. És nem mindig Te döntesz róla.

Igen vagy nem? Kint vagy bent? Fent vagy lent? Élsz vagy meghalsz? Hős vagy vagy gyáva? Küzdesz vagy feladod? Elmondom még egyszer, hogy meghallják. Az emberi élet döntések sorából áll. Élsz vagy meghalsz? Ez a legfontosabb döntés. De nem mindig mi döntünk.”

Grace klinika

Született feleségek 3/12 – Biztonság

„Veszélyes hely ez a világ. Így hát mindannyian a biztonságot keressük. És azt akár az anyánk karjában találjuk meg. Akár egy csorba penge hegyén. A kedvesünk csókjában. Vagy a pisztoly cső végén. Megtesszük, amit kell, hogy biztonságban érezzük magunkat. Mert tudjuk, hogy valahol a világban, ott vannak azok, akik ártani akarnak nekünk.”

Született feleségek