Einstein a képzelőerőről

„A képzelőerő mindennek az alapja. Ez az, ami bepillantást enged a jövőbe.”

Einstein

Grace klinika 12/1 – Mi

„Talán azt gondolhatják, már jártak itt. Mert ez ismerős, ilyet már láttak. talán azt kérdezik, miért vagyunk itt? De ígérem hamarosan meglátják, hogy minden megváltozott.

Álljanak meg és nézzék meg közelebbről aki ott van maguk előtt. Nincs benne semmi különös, csak egy test. Akkor miért vagyunk itt? Mi olyan különleges? Mi változott? A válaszom mi. Mi vagyunk az, ami változott.”

Grace klinika

Tatiosz a vágyakról

„Mikor arra vágysz, hogy észrevegyenek, megértsenek és szeressenek, tudd, hogy a többiek is erre vágynak.”

Tatiosz

Bosszú 1/9 – Titkok

„Azt mondják egy szerelmes éppannyira titkolozik szerelme tárgya előtt, mint az ő előtte.

Mindannyian titkolunk valamit a világ elől. Álbarátságokat. Elfolytott érzéseket. De a legrosszabb az, ha a szerelmet nem mutathatod ki. A legveszélyesebbek azok a titkok, amiket magunkban temetünk el.”

Bosszú

Grace klinika 5/14 – Szív

„Minden első éves orvostan hallgató tudja, hogy a gyors szívverés bajt jelent. Egy kalapáló szív bármit jelezhet. Pánikbetegségtől valami sokkal … sokkal komolyabbig. Egy kalapáló szív vagy egy kihagyott dobbanás titkos szenvedés jele is lehet. Vagy jelezhet egy románcot, ami a legnagyobb baj mind közül.

Úgy tűnik nincs befolyásunk semmilyen szinten a saját szívünkre. A körülmények hirtelen megváltozahtnak. Egy kis romantikától kiugrik a szívünk. De a pániktól is. A pánik leállíthatja a szív dobogását. Nem csoda, hogy az orvosok annyit küzdenek, hogy stabilizálják. Hogy lassú legyen. Állandó. Szabályos. Vagy a szívünk ne ugorjon ki a helyéből valami rettenetes hírtől félvén. Vagy mert amit várunk az valami egészen más.”

Grace klinika