Bosszú 1/11 – Kényszer

„A kényszerítő körülmény jogi kifejezés arra, ha valakit fizikai erőszakkal vagy lelki terrorral rávesznek valamire. Ha a kényszerítés alanya érzelmileg instabil, az eredmény erőszakos, egyszer s mind  kiszámíthatatlan lehet.

A kényszerítő körülmény kétféleképpen hat a kapcsolatokra. Vagy elszakítja egymástól az embereket, vagy megerősíti a szövetségüket egy közös érdekért.”

Bosszú

Született feleségek 7/11 – Az élet megy tovább

„Van egy dolog, ami jó, ha eszünkbe jut, amikor úgy érezzük megszokott világunk a feje tetejére állt. Ha eljön a másnap, az élet megy tovább. Összekapjuk magunkat és bevásárló körútra indulunk. Vagy újra felszítjuk a szerelem lángját. Vagy újból belevetjük magunkat a munkába. Igen, soha ne feledjük, hogy minden jóra fordul majd. Kivéve ha nem.”

Született feleségek

Bosszú 2/2 – Feltámadás

„Azok számára, akik hisznek a feltámadásban, a halál mellékes. Az nem a vég, hanem egy új kezdet. Egy második esély. Egy találkozás. A feltámadás elmélete olyan csábító, hogy könnyű elfelejteni, mielőtt bárkit feltámaszthatnál halottaiból, tölts pár napot a pokolban.

Azok számára, akik hisznek a feltámadásban, a halál mellékes. A feltámadás során a halottból élő lesz és azok, akik élnek abban hisznek, hogy sosem halnak meg.”

Bosszú