Bosszú 3/5 – Bosszúhadjárat

„Ha valaki bosszúhadjáratot folytat, annak minden részletét irányítania kell. Kiiktatni a kockázatot, az érzelmeket és az ellenséget. De a legnagyobb fenyegetést a sikerre az jelenti, ha a szövetségeseink szabadulnak el.

Annak érdekében, hogy visszanyerjük az irányítást engednünk kell kicsit. Hiszünk abban, ha megtesszük, megvédehetjük a szeretteinket, akik nélkül nem tudunk élni. De a legveszélyesebb igazság az, hogy az irányítás pusztán illuzió. „

Bosszú

Grace klinika 4/5 – Kísértés

„A sebészek okkal tanulják meg forgatni a szikét. Szeretjük azt mutatni, hogy kemény hidegfejű tudósok vagyunk. Eljátszani, hogy semmitől sem rettenünk meg. De az igazság az, hogy azért leszünk sebészek, mert a lelkünk mélyén reméljük, hogy legyőzzük azt, ami kísért minket. A gyengeség, a törékenység, a halál.

Nemcsak a sebészekre igaz. Igazából senkit nem ismerek, akit ne kísérteni valami vagy valaki. És valahányszor megpróbáljuk egy szikével kivágni a fájdalmat, vagy elrejteni a szekrény mélyére rendszerint belebukunk. Csak úgy tűnnek el a randa foltok, ha új lapot nyitunk. Vagy eltemetünk egy régi történetet. Hogy végre-végre megnyugodjon.”

Grace klinika

Született feleségek 1/14 – A szeretet

„Elme fel nem foghatja, hogy micsoda erő rejlik a szeretetben. Embert próbáló időkben tartja bennünk a lelket és kivételes önfeláldozásra késztet. Tisztességes férfiakat sarkal a legsötétebb bűnökre és hétköznapi asszonyokat ösztönöz rejtett titkok kifürkészésére. És jóval azután is, hogy elmentünk a szeretet megmarad az emlékeinkben égve. Mindnyájan vágyunk a szeretetre, de néhányunk miután rálelt azt kivánja bárcsak sose találta volna meg.”

Született feleségek