Született feleségek 8/2 – Kapcsolat

„A kertvárosok megosztott világában mindenki keresi a kapcsolatteremtés lehetőségét. Kötetlen beszélgetéssel űzik el a magányt. Megosztják régi kincseiket egy ifjú baráttal. Segítenek a szomszédnak megtenni egy nehéz lépést.

Igen, a kertvárosok megosztott világában mindenki keresi a kapcsolatteremtés lehetőségét. Vannak, akik a kötődésnek azt a módját választják, hogy a fontosabb célra koncentrálnak. Vannak, akik úgy, hogy feltárják a közös múltat. Vannak, akik megosztják a fájdalmat, amire más nem nyújthat gyógyírt. És vannak azok is, akik egykor vágytak egy kapcsolatra és most kétségbeesetten szabadulnának tőle.”

Született feleségek

Bosszú 1/4 – Kétszínűség

„A legveszélyesebb fegyver, amit ellenünk fordíthatnak az a saját lelkünk. Kihasználják kételyeinket és bizonytalanságunkat, amik eleve ott lesnek ránk. Önmagunkhoz legyünk hűek vagy mások elvárásainak feleljünk meg? Ha őszinték és nyiltak vagyunk, szerethetnek minket feltétel nélkül? Van-e elég bátorságunk ahhoz, hogy kiadjuk magunkból a legbelsőbb titkainkat. Vagy a végén mind kiismerhetetlenek maradunk? Még magunk számára is?”

Bosszú

Egyszer volt – Új kezdet

„… Látott  jobb napokat ez igaz, de ezután is jöhetnek még szebb idők. És csak, mert az élet most épp nem olyan, amilyennek szeretnénk még nem kell mindent lerombolni. Elkezdtem gondolkodni arról, amit csinálok és amim van és arról, amit nem csinálok és amim nincs. Úgy tűnik a környéken mindenki lemondott róla, hogy elképzelje, milyen lehet egy jobb élet. De ha be tudjuk vallani magunknak, hogy amit akarunk, az létezik valahol. Akkor talán harcolni is tudunk érte. És ha harcolunk, akkor félig meg is szereztük. Igen, ez a helyzet az itteniekkel. Úgy tűnik minden reménytelen. De hirtelen valaki felbukkan és ihletet ad … , mert az első lépés egy új kezdethez az, ha elképzeljük, hogy lehet új kezdet. …”

Egyszer volt