Laurelle Kaye Hamilton a szeretetről

„Amikor az emberek azon merengenek, hogy tarthat-e a szeretet örökké, mindenki a szerelemre gondol. Pedig nagyon sokféle szeretet létezik, egyik erősebb és tartósabb, mint a másik.”

Laurelle Kaye Hamilton

Simon András – bizalom

„Semmi sem mond többet rólad, mint amikor mellém állsz a bajban és segítesz hordozni életem terheit. Ezer együtt érző szó sem ér annyit, mint erős kezed, melyre támaszkodom.”

Simon András

Bosszú 2/13 – Egyesítés

„Az egyesítés legtisztább formájában saját lényünk része lesz, de ha a szövetség felbomlik, a mi lényünk is örökre megváltozik.

Születésünk pillanatától fogva ösztönösen törekszün kaz egyesítésre. Ez egy kényszer, hogy szeressünk, kötödjünk, tartozzunk valakihez. A tökéletes szövetségben megtaláljuk azt az erőt, amit magunkban sohasem. De a szövetség ereje mindaddig rejtve marad, amíg próbára nem teszik.”

Bosszú

Született feleségek 8/1 – Legjobb barátok

„Minden háziasszony tudja, hogy miután a vendégek elmentek, sok munka vár még rá. És csak a legjobb barátok maradnak azután is, hogy a mulatságnak vége, hogy a kupit eltakarítsák. Segítenek a cipekedésben. Beszállnak a munkába, hogy könnyítsenek a terheken. És a legkellemetlenebb feladatokat is vállalják. És persze nincs kellemetlenebb feladat, mint megszabadulni egy hívatlan vendégtől. … Így bizony, csak a legjobb barátok maradnak, ha a mulatságnak vége, hogy a kupit eltakarítsák. Még akkor is ha az a kupi nagyobb mint, amit bevállaltak volna.

Csak a legjobb barátok maradnak azután is, hogy a mulatságnak vége, hogy segítsenek eltakarítani. Lemosni a bűnös lelkiismeret fájdalmát. Összeszedni egy széthulló házasság darabkáit. Elsöpörni a titkot őrző magányát. Igen, jó, ha vannak barátaink, akik segítenek rendbe szedni a romjainkat. De minden háziasszony tudja jól, hogy amint egy mocskot eltüntetünk jön a következő. És könnyen lehet, hogy máris ott találjuk magunkat ahonnan indultunk.”

Született feleségek