Carnegie a békéről

„Békét nem hozhat neked semmi, csak önmagad.”

D. Carnegie

Született feleségek 8/5 – Szabályok

„20 együtt töltött év után Linette és Tom mindig betartott egy pár egyszerű szabályt. A házimunkát mindig oszd meg. A meleg vizet sose ne pazarold. És soha, de soha ne aludj el haraggal. Igen, az együttélés szabályai egyszerűek voltak. Ám a különélésé nagyon nem. … Igen, Tom és Linette kezdte megtanulni a különélés szabályait. A fő szabály pedig hogy nincsenek szabályok.”

Született feleségek

Grace klinika 9/8 – Varázs

„A legtöbb ember utálja a kórházat, de a gyakornokok nem. Számukra a kórház varázslatos hely. Költői. A gépek ritmusa. A műtős köpenyek suhogása. Egy hely tele ígéretekkel, izgalommal, meglepetéssel. Egy hely, ahol az álmok valóra válhatnak.

Nincs szükség hárfaszóra, madárdalra és égből aláhulló rózsaszirmokra. És vannak napok, amikor a románc meghal, de csak nézz körül. A dolgok lenyűgözőek, ilyenkor állj meg egy percre, élvezd a szépséget. Érezd a varázst. Szívd magadba, mert nem tart örökké. A románc meghal. történnek dolgok és az emberek változnak. A szerelem is meghal. De talán nem ma.”

Grace klinika

A holló – a lélek

„Valamikor régen az emberek azt hitték, hogy ha valaki meghal, egy holló viszi át a lelkét a holtak birodalmába. De ha az emberrel még életében valami borzalmas dolog történt, megeshet, hogy a kínzó bánat miatt a lelke a túlvilágon sem talál nyugalmat. És néha, nagyon ritkán, a holló visszatérhet a lélekkel, hogy az jóra fordíthasson mindent, ami rossz.”

A holló