Gyilkos elmék 3/2 – George Washington – fájdalom

„Szívedben érezd mindenki bánatát és fájdalmát.”

George Washington

Született feleségek 3/13 – Fordulatok

„Igen. Olyan hirtelen tud megtörténni. Az élet, amit addig ismertünk képes új fordulatot venni egy szempillantás alatt. Különös barátságok szöknek szárba. Fontos karrierek vettetnek sutba. Egy rég elvesztett remény éledhet újjá. Mégis legyünk hálásak minden fordulatért, amit az élet hoz elénk. Mert túl hamar eljön a nap, ahonnan mér nincs több fordulat.”

Született feleségek

Született feleségek 7/23 – Titok

„Sok minden van, ami összeköti a barátokat. Egy jóleső nevetés egy kínos incidensen. Egymás vigasztalása a nehéz időkben. A képesség, hogy megbocsássunk egymásnak. De ami a barátokat a legszorosabban összefűzi, a közös titok, ami megváltoztat mindent.”

Született feleségek

Született feleségek 5/18 – Kellemetlen megrázkodtatások, meglepetések

„Az élet tele van kellemetlen megrázkodtatással. Utálatos meglepetésekkel, amelyek kizökkentenek a rendes kerékvágásból és amelyektől a szívünk kihagy egy pillanatra. És ezek a sokkok mindig akkor érnek, amikor a legkevésbé számítunk rájuk.

Igen, az élet tele van kellemetlen  megrázkodtatásokkal. És ezek a sokkok mindig akkor érnek, amikor a legkevésbé számítunk rájuk. És amikor a szívünk kihagy egy pillanatra a kérdés mindig az, hogy vajon túl éljük-e?”

Született feleségek