Grace klinika 12/3 – Döntés

„A test tele van lehetőségekkel. Valahányszor felvágunk egyet döntéseket kell hoznunk. Néha azonban mások döntenek. De a legtöbb esetben a sebészet rizikós egy társasjáték.

Ha nehéz döntést kell hoznod, az már rajtad múlik, mivel tudsz együtt élni, mit tudsz elfelejteni. Helyes vagy helytelen? Döntened kell. Mi az amiért érdemes küzdeni. Nekünk kell döntenünk.”

Grace klinika

David Lynch a korlátokról

„Néha a korlátok indítják be a gondolatokat. Ha rengeteg pénzed van, hátradőlhetsz, és minden problémát megpróbálhatsz pénzzel megoldani. Nem kell törni a fejedet. Ezzel szemben, ha megszorításokkal kell szembenézned, néha nagyon olcsó és ötletteli megoldásokra akadhatsz.”

David Lynch

Stephen King az életről

„Az élet nagyon szomorú tud lenni, és általában az is. Az emberek úgy tesznek, mintha ez nem így lenne, és hazudnak a gyerekeiknek (…), azért hogy ne ijesszék el őket és ne ábránduljanak ki, pedig igen, az élet szomorú tud lenni. A világnak fogai vannak, és beléd marhat, amikor csak akar.”

Stephen King – Tom Gordon, segíts!

Bosszú 2/3 – Bizalom

„A veszély és a határozatlanság közt örlödve élet-halál kérdésében a bizalom dönthet. A hit a képességeinkben, a bizonyosság magunkban és a másokba vetett bizalom.”

Bosszú