Grace klinika 1/4 – Intimitás

„Az intimitás négy szótagú szó. Jelentése itt a szívem és a lelkém, csinálj belőlük hamburgert és jó étvágyat. Vágyunk is rá, de félünk is tőle. Nehéz hozzászokni, de még nehezebb hanyagolni. Az intimitás kapcsolódik az élet három sz-éhez is: szülők, szerelem és szobatársak. Vannak dolgok, amiket nem lehet elkerülni és mások, amikről nem akarsz tudni.

Bár lenne egy intimitási szabályzat, egy útmutató, amely megmutatná, ha átléptük a határt. Jó lenne, ha látnánk, hogy mikor érünk oda, de nincs ilyen határ a térképen. Ha megtalálod, megragadod és szorongatod ameddig lehet. És a szabályok … talán nincsenek is. Az initimitás szabályait talán saját magadnak kell megalkotnod.”

Grace klinika

Született feleségek 2/5 – Bizalom

„A világon mindenkinek szüksége van valakire, akire rábízhatja magát. Legyen az illető hűséges barát. Elszánt szószóló. Vagy szerető családtag. De olykor olykor az életben azok, akikről azt hittük mindig mellettünk állnak, hátat fordítanak nekünk. Ha ez megesik, bámulatos hogy mire vagyunk képesek, hogy visszaszerezzük őket.”

Született feleségek