Fűrész – élet vs halál

„Csak akkor értékeled az életet, ha testközelbe kerülsz a halállal.”

Fűrész

Grace klinika 9/21 – Fertőzés

„A fertőzés olyan, mint egy alvó szörny. Nem látod. Nem érzed. Viszont mindent meg kell tenned, amit csak tudsz, hogy urald. Mert ha a szörny felébred, már kezelhetetlen.

Az ember győzködi magát, hogy az alvó szörny nem is létezik. Pedig csak erőt gyűjtött. A fertőzés már terjed. Most már felébredt a szörny és semmit sem tehetünk ellene.”

Grace klinika

Bosszú 1/15 – Balsors

„A balsors váratlan szövetségeket hoz létre. Mégis az ilyen fegyverszünetek gyakran tekintélyes erővel bírnak. Az a hűség, ami gyanakvásból és aggodalomból születik, mindig nagyon törékeny. Könnyedén széhullik, amikor az igazság mindent leleplező fényébe állítják. Legsötétebb óráinkban azonban gyakran az ilyen hűség tudata kölcsönöz nekünk erőt ahhoz, hogy megtegyük, amit kell. A bizonytalan szív a kétségből és a zavarból táplálkozik. Miatta megkérdőjelezed az utadat, a terveidet, az indítékaidat. Amikor hiába mereszted a szemedet, csak a sötétet látod. Csupán a józan ész és az akarat ránthat vissza a szakadék pereméről.”

Bosszú

Született feleségek 2/4 – Apák

„A világ tele van jó apákkal. Hogy miről ismerni fel őket? A jó apák azok, akik olyan rettenetesen hiányoznak, hogy távollétükben minden összeomlik. A jó apák azok, akik szeretnek már jóval az előtt, hogy megérkeznénk. A jó apák azok, akik keresésünkre indulnak, amikor nem leljük a haza vezető utat. Igen, a világ tele van jó apákkal. És a legjobbak azok, akik mellett életük párja jó anyának érezheti magát.”

Született feleségek