Gyilkos elmék 10/15 – Darnella Ford az őrületről

„Semmi sem visz minket közelebb az őrülethez, mint egy sokkoló emlék, amin nem tudunk túllépni.”

Darnella Ford

Grace klinika 8/1 – Házasság

„A jó házasságok is tönkremennek. Az egyik percben még szilárd talajon állsz, a következőben már nem. És mindig két sztori van. A tiéd és az övé. De mindkét  sztori ugyanúgy kezdődik. Úgy, hogy két ember egymásba szeret. … Senki nem hiszi, hogy a végén elválik. Azt hisszük, a miénk örökké fog tartani. Ezért mindig sokkot jelent, amikor rájövünk, hogy vége. Az egyik percben még szilárd talajon állunk. A következőben már nem.

Megvan benned, ami kell? Ha a házasságod bajba jut, kiállod a vihart? Ha megmozdul a föld és a világod romba dől. Talán csak hinni kell és bízni, hogy együtt túlélitek. És bármi lesz is nem feladni.”

Grace klinika

Bosszú 1/15 – Balsors

„A balsors váratlan szövetségeket hoz létre. Mégis az ilyen fegyverszünetek gyakran tekintélyes erővel bírnak. Az a hűség, ami gyanakvásból és aggodalomból születik, mindig nagyon törékeny. Könnyedén széhullik, amikor az igazság mindent leleplező fényébe állítják. Legsötétebb óráinkban azonban gyakran az ilyen hűség tudata kölcsönöz nekünk erőt ahhoz, hogy megtegyük, amit kell. A bizonytalan szív a kétségből és a zavarból táplálkozik. Miatta megkérdőjelezed az utadat, a terveidet, az indítékaidat. Amikor hiába mereszted a szemedet, csak a sötétet látod. Csupán a józan ész és az akarat ránthat vissza a szakadék pereméről.”

Bosszú