Gyilkos elmék 10/19 – Henry Ford a sikerről

„Ha összejövünk, az a kezdet; ha összetartunk, az a haladás; ha összefogunk, az a siker.”

Henry Ford

Grace klinika 3/13 – Remény

„Senki nem azt tervezi, hogy az élete csak úgy eltelik. Mind azt hisszük, hogy nagy emberek leszünk. És attól a naptól fogva, hogy eldöntjük, sebészek leszünk tele vagyunk szép reményekkel az új feladatokat és az embereket illetően, akiken segítünk majd. Hisszük hogy megváltjuk a világot. Szép reményeink vannak azzal kapcsolatban, hogy kik leszünk és hová jutunk. És egyszer ott leszünk.

Mind azt hisszük, hogy nagyok leszünk és csalódunk, ha a reményeink nem valósulnak meg. De néha a reményeink alaptalanok. Néha amire számítunk könnyen elhaványul amellett ami váratlanul ér. Miért ragaszkodunk a reményeinkhez? Mert amire számítunk az tartja bennünk a lelket. A reményeink tartanak talpon. Amire számítunk az csak a kezdet. Amire nem számítunk attól változik meg az életünk.”

Grace klinika

Született feleségek 2/19 – Szégyen

„Mindannyian tettünk olyasmit az életünkben, amit szégyellünk. Van amelyikünk a rossz férfiba szeretett bele. Van, aki elengedte az igazi nőt. Vannak, akik szégyent hoztak a szüleikre és akik cserben hagyták a gyermeküket. Igen mindannyian követünk el hibákat, amik lealacsonyítanak minket és szeretteinket. De van megváltás és minden jóvátehető, ha tanulunk a hibáinkból és fejlődünk.”

Született feleségek

Született feleségek 7/7 – Megaláztatás

„Megaláztatás. Olyan dolog, amelyet mindnyájan igyekszünk elkerülni, amennyire csak lehet. De sajnálatos módon vannak napok, amikor egyszerűen kivédhetetlen. A pofáraesés. Megaláztatás. Olyan dolog, amelyet mindnyájan igyekszünk elkerülni. Különösen az olyan hölgyek, akik fiatalabb férfival járnak.

Megaláztatás. Olyasmi, amit nem mindig tudunk elkerülni. Lehet, hogy olyan feleségünk van, aki megsérti férfiúi büszkeségünket.     Lehet, hogy olyan munkát kell elvállalnunk, amelyet színvonalon alulinak érzünk. Lehet olyan barátunk, aki mellett öregnek érezzük magunkat. Igen. Sokféle módon érheti az embert megaláztatás az életben. De a méltóságunk visszaszerzésének legbiztosabb módja az, ha megkapjuk azt, amire úgy áhítozunk.”

Született feleségek