Született feleségek 1/9 – az ember

„Az ember bonyolult teremtmény. Egy részt nemes, jótékony cselekedetekre képes, másrészt a legaljasabb csalásokra kapható. Állandó küzdelem ez, amely ott dúl mindannyionkban. Természetünk angylai viaskodnak belső démonaink kísértésével. És néha a sötétség elűzésének egyetlen módja az, ha felragyogtatjuk az együttérzés fényét.”

Született feleségek

Lisa Jewell a testvérekről

„Testvérek. Micsoda isteni adomány! Ezt sose vegyétek magától értetődőnek! Adjatok hálát érte mindennap! Vigyázzatok egymásra!”

Lisa Jewell

Született feleségek 6/19 – Gonosz

„Mind tudjuk jól, a gonosz létezik. Az újságok televannak hirtelen eltűnő fiatal lányokról szóló cikkekkel. Ám mi oda sem figyelünk rájuk, mert aggódunk a házasságunkért, féltjük a baráti kapcsolatainkat, szorongunk az alkalmazottaink miatt. Igen. Nem fordítunk figyelmet a gonoszra. Mert azt hisszük a mi házunkba úgyse tenné be a lábát. De betenné és néha még be is engedjük.”

Született feleségek

Benjamin Button különös élete – Az élet

„Lesznek nagyszerű és rossz pillanataid. Remélem, te tele leszel jóval. Remélem, látsz majd olyanokat, amin ledöbbensz. Remélem, érzel olyat, amit addig még sosem éreztél. Remélem, találkozol emberekkel, akik másként látják a világot. Remélem, olyan életed lesz, amire majd büszke lehetsz. De ha mégsem, remélem, lesz erőd, hogy újrakezdd.”

Benjamin Button különös élete