George Webster Douglas – Az apa

„Az apa nem horgony, mely visszatart, sem hajó, mely magával visz, hanem világítótorony, melynek szeretete bevilágítja az utat.”

George Webster Douglas

Gyilkos elmék 6/8 – Garcia – Emberiség

„Hiszem hogy az emberiség konfliktusból született talán. Ezért van mindnyájunknak sötét oldala is. Vannak, akik ezt választják. Másoknak nincs választásuk. Mi többiek küzdünk ellene. Végül azonban megszokottá válik, mint a levegõ. Eljön, az idõ mikor szembe kell néznünk az igazsággal, önmagunkkal. Számomra eljött e nap.”

Garcia

Bosszú 1/12 – Szavak

„Az idő kerekét nem lehet visszaforgatni, ha lehetne a fogaskerekek simábban pörögnének, hazugságok és gyanusítgatások otromba árjában. Néhány szó olyan kristálytisztán zeng, mint egy templomi harang, magasan szárnyal és az igazságot hirdeti. Vannak szavak, amelyek örök érvényűek. Eltemethetjük, elégethetjük őket, de az a sorsuk, hogy újjászülessenek, mint főnixmadár a hamvaiból. És amikor újjászületnek, szó szerint elakad a lélegzet.”

Bosszú

Született feleségek 7/3 – Boldogság

„Boldogság. Mindannyian vágyunk rá. És mind keressük is. Kicsi lányok a csokoládé ízében találják meg. Jól öltözött férfiak a közeli butikban fedezik fel. Kamasz fiúk egy csinos lánnyal való beszélgetésben tapasztalják meg. És aztán ott vannak a feleségek, akik addig képtelenek boldogok lenni, míg meg nem tudtak mindent, amit csak lehet a legújabb szomszédjukról.

Boldogság. Azt keresi, arra vágyik mindenki. Vannak, akik biztosra veszik, hogy megtalálják, ha végre haza költöznek. Vannak, akik azt hiszik, hogy megtalálják, ha barátra lelnek. Vannak, akik azt remélik, megtalálják, ha legyőzik a versenytársat. Aztán olyanok is vannak, akik már nem keresik a boldogságot, mert egy nap felnéznek és rájönnek, hogy mindvégig ott volt az orruk előtt.”

Született feleségek