Gyilkos elmék 12/21 – Hemingway az életről

„Minden ember élete ugyanúgy ér véget. Csakhogy hogyan élt és hogyan halt meg az, ami megkülönbözteti egyik embert a másiktól.”

Hemingway

Született feleségek 8/5 – Szabályok

„20 együtt töltött év után Linette és Tom mindig betartott egy pár egyszerű szabályt. A házimunkát mindig oszd meg. A meleg vizet sose ne pazarold. És soha, de soha ne aludj el haraggal. Igen, az együttélés szabályai egyszerűek voltak. Ám a különélésé nagyon nem. … Igen, Tom és Linette kezdte megtanulni a különélés szabályait. A fő szabály pedig hogy nincsenek szabályok.”

Született feleségek

Bosszú 3/2 – Bűn

„Úgy tartják, hogy az eredendő bűntől csak a keresztvíz szabadíthat meg. De azokat a bűnöket, amik ezt követik, már nem olyan könnyű lemosni. A vétkezés csak a bűnbánóknak bocsátatik meg. A velejéig romlottakat nem lehet megmenteni.”

Bosszú

Született feleségek 6/13 – Barátok

„A legsötétebb pillanatainkban mindannyiunknak szüksége van valakire, aki meghallgat. Van, aki ilyenkor egy barátságos szakemberhez fordul. Van, aki ráhagyatkozik arra, aki idősebb és bölcsebb nála. És olyan is van, aki azok társaságát keresi, akik tudják min megy keresztül. De a legtöbbünk számára semmi sem olyan terápiás hatású, mint egy jó hosszú beszélgetés egy pár jó baráttal.”

Született feleségek