Lawrence J. Cohen – Eltávolodás a gyerekektől

„Amikor eltávolodunk a gyerekektől, a játék a legjobb módszer a kapcsolat helyreállítására. Csak készen kell állnunk rá.”

Lawrence J. Cohen

Született feleségek 4/11 – Hit

„A hit annak elfogadása, ami nem bizonyítható. Így hát bízunk annak az egyetlen férfinak a szavában, akit apánknak ismertünk. Hiszünk az asszony ígéreteiben, akivel megosztjuk az ágyunkat. Szeretett barátok példájára hagyatkozunk, akik segítenek jobb emberré válni. Igen. Mindannyian szeretnénk hinni azokban, akik a legközelebb állnak hozzánk. De ahol felüti a fejét a kétely, a hitünk meginog. És gyorsan átveszi a helyét a félelem.”

Született feleségek

Született feleségek 5/6 – Veszélyes nők

„Sok veszélyes nő van ezen a világon. Fondorlatos ragadozók, akik arra várnak, hogy lecsaphassanak. Felismerhetők a rúzsról, amit használnak, a cipőről, amit viselnek, a parfümről, amit magukra fújnak. De a veszélyes nő leginkább arról ismerszik meg, ahogy viselkedik más nők férjével.

Sok veszélyes nő van ezen a világon. Vannak szeretők, akik vakok tetteik következményeire. Vannak feleségek, akiket felháborít annak csalárdsága, akiben megbíztak. És vannak ragadozók, akik ördögi csapdát állítanak, hogy megszerezzék, amit akarnak. Ha valakit a rossz szerencséje ilyen veszélyes teremtés útjába sodor, a legbiztonságosabb, amit tehet, hogy elfut a másik irányba.”

Született feleségek