Született feleségek 1/2 – Az igazság

„De az igazságot akarni még nem elég. Tudni kell azt is, hogy hol keressük. Az igazság pedig illékony. Tudja, hogy rejtőzzön el.”

Született feleségek

Bosszú 3/20 – Forradalom

„Forradalomról akkor beszélünk, amikor sokak vágyát egyetlen ember tettei szülik. A változás hullámai akkor indulnak el, amikor az első követ dobják arra, aki a hatalomban van és csak úgy csillapodnak, ha az egyik fél legyőzetve hever vagy a két fél egyesül.

A forradalom sikeréhez teljes elkötelezettség szükségeltetik a negatív előjelek ellenére is. Az áramlat bármikor megfordulhat és minden veszteség tovább tüzeli a vágyat, hogy mindenáron győzzünk. A forradalom csak egy dolgot garantál az ártatlanok hullnak el legelőször.”

Grace klinika 7/21 – Veszély, védekezés, terv

„Bacik. Kórok. Mérgek. A testünk folyton veszélyekbe ütközik. Csak a felszín alatt. Rejtve. Akár észre veszed, akár nem a tested folyamatosan védi magát. Minden egyes pillantással elsöprünk több ezer kéretlen mikrobát. Ha túl sok hivatlan pollent lélegzünk be, tüsszentünk. A testünk tudja, hogy ha olyasmibe ütközik, ami nem oda való. A test kinyomozza a betolakodót, kiereszti a fehérvérsejteket és támad.

Pont, amikor kidolgozunk egy tervet, az univerzum csavart labdát dob. És rögtönöznünk kell. A boldogság váratlanunk talál ránk. Újra rálelünk arra, ami a legtöbbet jelenti nekünk. Az univerzum elég vicces. Néha sikerül elérnie, hogy ott kössünk ki, ahová tartozunk.”

Grace klinika

Eredet – álom vs valóság

„Amíg álmodunk, addig olyan, mintha valóságos lenne. Csak akkor vesszük észre, hogy valami furcsa volt, amikor felébredünk.”

Eredet