Született feleségek 5/6 – Veszélyes nők

„Sok veszélyes nő van ezen a világon. Fondorlatos ragadozók, akik arra várnak, hogy lecsaphassanak. Felismerhetők a rúzsról, amit használnak, a cipőről, amit viselnek, a parfümről, amit magukra fújnak. De a veszélyes nő leginkább arról ismerszik meg, ahogy viselkedik más nők férjével.

Sok veszélyes nő van ezen a világon. Vannak szeretők, akik vakok tetteik következményeire. Vannak feleségek, akiket felháborít annak csalárdsága, akiben megbíztak. És vannak ragadozók, akik ördögi csapdát állítanak, hogy megszerezzék, amit akarnak. Ha valakit a rossz szerencséje ilyen veszélyes teremtés útjába sodor, a legbiztonságosabb, amit tehet, hogy elfut a másik irányba.”

Született feleségek

Grace klinika 4/14 – Félelem

„Van valaki a fejemben. Okos nő. Tehetséges. Mellkasi csövezést, craniotomiát végez, pánik nélkül. Nagyon jó sebész. Már-már kiválló. Olyan, mint én, csak sokkal jobb. És félek sosem leszek ez a nő, a fejemből, mert valami az utamba áll.

Jó nap volt. Talán nagyszerű nap. Jó orvos voltam. Mégha nehéz is volt. Az voltam, aki a fejemben vagyok. Volt egy perc, amikor azt hittem, nem fog menni. Egyedül nem fog menni. De behunytam a szemem és láttam, ahogy megcsinálom. És így lett, legyőztem a félelmet és megcsináltam. „

Grace klinika