Grace klinika 6/20 – Veszély

„Orvosok vagyunk. Megtanulunk törödni az emberekkel. És azt is tudjuk, mit keresünk. Vágás. Fertőzés. Genetikai mutáció.

Orvosként fegyverek hada áll rendelkezésünkre. Az antibiotikum jó fertőzésre. A narkotikum fájdalomra. A szike és a retraktor végez a tumorral és a rákkal. Kiirtjuk a veszélyt. De csak a fizikai veszélyt. Minden más esetben magadra maradsz.”

Grace klinika

Született feleségek 5/1 – Idő

„Egyszer mindannyiunkkal megtörténik. Eljön a pillanat, amikor feltesszük magunknak a kérdést: hová szaladt el az idő? A gyerekek, akiket egykor dédelgettem, hogy nőhetnek fel ilyen gyorsan? Az élet, amiről álmodtam, hogy alakult át sosem várt karrierré? És a nő, akit nap, mint nap a tükörben láttam, hogy vált olyasvalakivé, akit fel sem ismerek?

Olyan gyorsan elszalad. Egy szempillantás és az élet, amit ismertünk örökre elmúlik. Mi meg csak állunk ott és magunkat kérdezzük. A szerelmem, hogy hagyhatott el? A szépségem mikor kezdett hervadni? A barátom miért változott meg? A képességeimhez mérten a lehető legjobb anya voltam? Na persze vannak emberek, akik tudják milyen gyorsan múlik az idő. Ezért olyan eltökéltek, hogy megszerezzék, amit akarnak még mielőtt túl késő lesz.”

Született feleségek